Me një spërkatje, jeni i dehur

Nga Ermal Brahimllari

WAHH-Quantum-Sensation

Tani falë një spraji mund të dehesh për pak minuta pa u dashur që të shpenzosh shuma të mëdha parash nëper lokalet e natës.

Produkti, quhet WA|HH Quantum Sensation i shpikur nga David Edwards dhe është prezantuar në Paris.

Çdo spërkatje e sprajit përmban 0,075% alkool,  rreth 1 mijë here më pak se një pije alkoolike normale dhe jep të njëjtin efekt me atë të një kokteili martini.

Spërkatësi i vjen në ndihmë të gjithë atyre që se kanë provuar ndonjëherë gjëndjen e dehjes. Ata mund taprovoj në këtë ndjesi dhe në pak minuta të rikthehen në gjendjen e mëparshme pa pasur efekte anësore.

Prodhuesit thanë se kjo pajisje do të ndihmojë të gjithë ata të alkolizuar të mundohen tël argohen nga kjo varësi dhe të behen sa më pak të varur .

Advertisements
%d bloggers like this: