Mistere dhe enigma

Fenomenet qiellore

Nga Iva Bërxolli    Qielli midis muajit Maj dhe Qershor do të paraqesë  fenomene të ndryshme: 20 maj Toka, Dielli dhe Pleiadat do të pozicionohen në një vijë të drejtë, me 5, 6 qershor  pritet tranziti Venusit para Diellit dhe kujtojmë  Hënën gjigande që u shfaq më 8 maj. Advertisements

Zbulime të reja mbi fiset Maja në Guatemala

Nga Elorina Kulla Në murin e një strukture të vogël, varrosur nën mbeturinat e pyjeve në Guatemala, arkeologët kanë zbuluar shënime në lidhje me kalendarin hënor Maja, të cilat ata thonë se mund të jenë të dhënat e para të njohura nga përfaqësues të këtij qytetërimi të lashtë. Këto shënime i përkasin të njëjtit kalendar […]

Rendi Ri Botëror dhe ‘të Ndriturit’ (Illuminati)

Nga Iva Bërxolli Kur flitet per “të Ndriturit” (Illuminati)  apo për një “Rend te Ri Botëror shumë njerëz mendojnë se bëhet fjalë për ndonjë përrallë që nuk ka asnjë lidhje me realitetin. Për deklaratën e plotë të JFK klikoni këtu Ne fakt televizionet dhe gazetat e medha nuk dëshirojnë të flasin rreth këtij argumenti dhe […]