Urban Jungle

Urban Jungle 3

Rubrikë nga Edlira Kalaja Sqarim nga autorja: Historitë janë ngjarje reale, të cilat u kanë ndodhur personave të ndryshëm. Për lehtësi tregimi, janë të përmbledhura të gjitha në një fundjavë. Teksa leviz i qetë me makinë, shpejtësi normale,  rripin e sigurimit të vënë, del përpara ai, polici. Fytyra e tij autoritare kërkon që ti të […]

Urban Jungle

Rubrikё nga Edlira Kalaja                                                                                                                        Episode 2 Mund të themi që ne tiransit kemi një transport urban për të qenë. Më […]

Urban Jungle

Rubrikë nga Edlira Kalaja Urban Jungle ka si qëllim pasqyrimin e realitetit të përditshëm të njerëzve të thjeshtë të kryeqytetit. Përshkrimin dhe vënien në dukje të anomalive të përditshme, absurditeteve të cilat për njerëzit, tanimë konsiderohen krejtësisht normale. Në këtë rubrikë, do të ketë në mënyrë periodike, episode të ndryshme të cilat jam e bindur […]