Tag Archive | Edlira Kalaja

Si vijuan tragjeditë e ditës së hënë..

Nga Edlira Kalaja Tragjedia më e madhe e aksidentit të ndodhur këtë të hënë, ishte humbja  11 jetëve. Teksa shikoje portretet e secilës prej vajzave ishte e pamundur të mos përloteshe dhe e vetmja ndjenjë që të vinte në ato momente ishte keqardhje. Keqardhje për ato jetë të humbura. Tragjedia tjetër e shkaktuar nga ky […]

“A ndihemi të sigurtë?!”

Nga Edlira Kalaja Grabitjet në mes të ditës të shoqëruara edhe me vrasje, po venë në dyshim sigurinë e qytetarëve si dhe shtojnë mosbesimin ndaj policisë  së vendit. Vetëm dy muajt e fundit janë grabitur disa dyqane, banka etj, ku fatkeqësisht ka patur edhe të vdekur. Vala e grabitjeve duket të jetë përhapur nëpër qytete […]

Urban Jungle 3

Rubrikë nga Edlira Kalaja Sqarim nga autorja: Historitë janë ngjarje reale, të cilat u kanë ndodhur personave të ndryshëm. Për lehtësi tregimi, janë të përmbledhura të gjitha në një fundjavë. Teksa leviz i qetë me makinë, shpejtësi normale,  rripin e sigurimit të vënë, del përpara ai, polici. Fytyra e tij autoritare kërkon që ti të […]

Urban Jungle

Rubrikё nga Edlira Kalaja                                                                                                                        Episode 2 Mund të themi që ne tiransit kemi një transport urban për të qenë. Më […]