Tag Archive | Policia e shtetit

“A ndihemi të sigurtë?!”

Nga Edlira Kalaja Grabitjet në mes të ditës të shoqëruara edhe me vrasje, po venë në dyshim sigurinë e qytetarëve si dhe shtojnë mosbesimin ndaj policisë  së vendit. Vetëm dy muajt e fundit janë grabitur disa dyqane, banka etj, ku fatkeqësisht ka patur edhe të vdekur. Vala e grabitjeve duket të jetë përhapur nëpër qytete […]

“Rokada”e policisë së Rinasit, luhet ndërmjet të shtatëve!!

Dhe një variant tjetër i skemës së zakonshme të “emërimeve” në Polici Nga Olsi Çala Rinas, pas skandalit të vizave, i cili përfundoi me lëvizjen nga detyra të 7 oficerëve të policisë të gradave të ndryshme. Të larguarit dyshohen se kanë favorizuar 11 raste kalimi të pa ligjshëm me viza fallso të shtetasve kosovarë drejt vendeve […]