Tag Archive | universitette private

TE GJITHE NE SHKOLLE!!!

Nga Marin Selfollari  Të kesh një diplomë është kthyer në mision për të rinjtë shqiptarë. Nisur nga kushtet e veshtira dhe kaotike  të jetesës, studentët e shohin arsimin e lartë si të vetmen trampolinë për një të ardhme të sigurtë, me saktë për një punë të sigurtë. Ky fluks i jashtëzakonshëm dhe i pa përballueshem […]